Produktionskompetence

Kvalitet og intelligens

Når vi planlægger og udvikler vores produktet lægger vi vægt på den højeste kvalitet. Med et øje for produkternes kompatibilitet med anvendelsestedet kan vi Altid tilbyde gennemtænkte løsninger til vores kunder. Dette løfte overholdes af princip af vores mærker. Under hensyntagen til økonomisk gennemsigtighed betragtes vores virksomhed som en rollemodel for økonomisk, økologisk og social bæredygtighed. 

Transparens og effektivitet

På vores områder og i vores selskaber stræber vi efter den størst mulige transparens. Derfor måles, vises og om nødvendigt forbedres alle mål, processer og data i vores virksomhed hele tiden. Organisk vækst – organiseret decentralt – er her kernen af vores bestræbelser.

Fleksibilitet og innovation

Vores produktionsselskaber udmærker sig ved en stor kompetence i alle produktionsprocesser. Med henblik på produktprogrammer og produktionsmetoder og den stærke automatisering af processer højeste fleksibilitet og effektivitet ved en klar segmentering af produktionssteder.

Ved udviklingen af vores produkter har installationshastighed, belastningsevne, sikkerhed, funktion og design første prioritet.